Symbolmålning tisdag 23 Oktober, onsdagar 14 och 28 November

Varmt välkommen till symbolmåleri!

Symbolmåleri är ett kravlöst och lekfullt sätt att lära känna sig själv. Inga förkunskaper behövs. Vi kommer även att använda avspänning och meditation för att få kontakt med det som kan hela och skydda oss. Vi uttrycker oss kreativt samt hittar delar av oss själva som är till glädje och nytta för att komma vidare i livet. Vi kommer vid dessa tillfällen bland annat att utforska olika sätt att komma i kontakt med vår egen styrka och kraft. Maria Samuelsson, symbolpedagog och lärare i yoga och meditation. Maria har arbetat hela livet med olika metoder för självutveckling och sorgebearbetning.

Symbolmålning erbjuds vid 3 tillfällen: Tisdagen den 23 Oktober, kl 17.30 – 19.30, onsdagar den 14 och 28 November, kl 14.30 – 16.30. Som vanligt är kursen på Humlegården och det kostar ingenting extra då Symbolmålning erbjuds till Humlegårdens medlemmar. Vill Du delta, kontaktar Du Humlegården då deltagargruppen inte kan vara för stor.

Vill Du bli medlem i Humlegården eller har frågor, funderingar, vill veta mera så ringer Du 031 – 13 14 17 eller ringer/sms mobilen 0703 – 13 26 94 och vill Du bli medlem så bokar vi eventuellt ett Välkomstsamtal.

Välkommen!