Skrivkursen: Skriv med hjärtat. Tisdagar 6 och 27 November

Skrivkursen; ”Skriv med hjärtat” återkommer till Humlegårdens medlemmar.

Vi träffas och lär oss skriva intuitivt direkt från hjärtat, för att dela tankar och inre bilder, komma loss i flödet och känna glädjen och friheten i ett skrivande bortom rätt och fel. Kursen erbjuds Humlegårdens medlemmar vid 2 tillfällen som inspireras av kursledaren Ann Westermark från Skrivhälsan, specialist i hälsofrämjande skrivande, skribent och författare. Hon guidar och ger ramar och verktyg att ha med oss på vår fortsatta resa så att skrivandet och skapandet såväl varsamt som kraftfullt leder till ökad självinsikt och ”må bra”. Inga förkunskaper, alla kan.

Skrivkursen fungerar så att det inte är för ”sent” att börja när kursen har startats igång. Som vanligt är skrivkursen på Humlegården och det kostar ingenting extra, allt ingår som medlem.

Två tisdagar, den 6 och 28 November, kl 17.30-20.00 under veckorna 45 och 48.

Är du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på 031 – 13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller meila till info@stodcentrumhumlegarden.se så skriver vi upp Dig på intresselistan, svarar på frågor, ger information. Kanske vill Du bli medlem, då bokar vi tillsammans ett Välkomstsamtal.

Välkommen!