Skrivkursen: Skriv med hjärtat. Tisdagar 5, 19 Februari och 9 April

Skrivkursen: ”Skriv med Hjärtat” återkommer till Humlegårdens medlemmar.

Vi träffas och lär oss skriva intuitivt direkt från hjärtat för att dela tankar och inre bilder, komma loss i flödet och känna glädjen och friheten i ett skrivande bortom rätt och fel. Kursen erbjuds Humlegårdens medlemmar vid tre tillfällen som inspireras av kursledaren Ann Westermark från Skrivhälsan, specialist i hälsofrämjande skrivande, skribent och författare. Hon guidar och ger ramar och verktyg att ha med oss på vår resa så att skrivandet och skapandet såväl varsamt som kraftfullt leder till ökad självinsikt och ”må bra”. Inga förkunskaper, alla kan!

Skrivkursen fungerar så att det inte är för ”sent” att börja när kursen har startats igång. Som vanligt är skrivkursen i Humlegårdens lokaler och det kostar inget extra, allt ingår som medlem.

Tre tisdagar, den 5, 19 Februari och 9 April, kl 17.30-20.00.

Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller meila: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal.

Välkommen!