Humlegårdens lokaler

Stödcentrum Humlegården har sina lokaler på Folke Bernadottes gata 2, vid Hagagatan och Göteborgs universitetsbibliotek, mitt i stan. Lokalerna är öppna för medlemmarna två (tre) dagar i veckan och då är medlemmar alltid välkomna att fika, prata, vila, använda ateljerummen, låna böcker, läsa….

I Humlegårdens lokaler finns:

  • Två rum med soffor och fåtöljer för samtal/vila.
  • Ett bibliotek med både facklitteratur, juridik, biografier och skönlitteratur bl a. Ett stort tema i vårt bibliotek är naturligtvis sexuella handlingar, dess effekter och vägar till läkning. Alla medlemmar kan låna hem böcker.
  • En komplett målar- och skissateljé, en komplett, men en enkel och liten ”lerverkstad”, symaskin och vävstol finns också.
  • Ett litet köket. Här finns alltid kaffe, te, knäckebröd och kanske ibland ”en enkel varm gryta/soppa” eller någon fruktskål eller något ”sött till kaffet/theet”
  • Utöver det, finns kontor, ett mötesrum och ett större samlingsrum för olika kurser, aktiviteter och föreläsningskvällar.

Har du, någon gång blivit utsatt för våldtäkt, sexuella övergrepp, någon/några sexuella handlingar; en handling som på något sätt är sexuellt och mot din vilja och utan ditt samtycke ? Kanske känner du att det påverkar dig i din vardag? kKanske har du frågor och funderingar? Du kanske vill bli medlem? Välkommen att höra av dig till Humlegården så bokar vi tillsammns ett Välkomstsamtal.
Kontakta Humlegården på:

Mobilnummer: 070-3132694

E-postadress: info@stodcentrumhumlegarden.se

Känner du en person i ditt arbete, en vän eller inom släkt och familj som har blivit utsatt av någon form av en handling på ett sexuellt sätt och mot sin vilja, och söker efter något stöd? Eller vill du veta mer om Humlegårdens verksamhet, göra ett studiebesök, så kontakta Humlegården.

Du kan alltid översätta texterna till ett annat språk / You can always translate the texts online – google.se

Personer som är oroliga för, eller har tappat kontroll över sin sexualitet kan ringa PrevenTell – hjälplinje vid oönskad sexualitet. Hjälplinjen vänder sig till den som känner sig orolig för sexuella tankar och handlingar eller är rädd att göra sig själv eller andra illa. Gå in på preventells hjälplinje. för mer information, eller ring 020-66 77 88.