Ny kurs: Symbolmålning startar 28 mars

Varmt välkommen till två onsdagar med symbolmåleri! Symbolmåleri är ett kravlöst och lekfullt sätt att lära känna sig själv. Inga förkunskaper behövs. Vi kommer även att använda avspänning och meditation för att få kontakt med det som kan hela och skydda oss. Vi uttrycker oss kreativt samt hittar delar av oss själva som är till glädje och nytta för att komma vidare i livet. Vi kommer vid dessa tillfällen bland annat att utforska olika sätt att komma i kontakt med vår egen styrka och kraft. Maria Samuelsson, symbolpedagog och lärare i yoga och meditation. Maria har arbetat hela livet med olika metoder för självutveckling och sorgebearbetning.

Symbolmålning erbjuds under två kvällar. Som vanligt är kursen på Humlegården och det kostar ingenting extra. Det enda som krävs är att du är medlem i Stödcentrum Humlegården.

Två onsdagar 28 mars & 11 april kl 17.30-20.00 under veckorna 13 och 15.

Är du intresserad av att delta så kontakta oss på 0703-13 26 94 eller info@stodcentrumhumlegarden.se. Är du inte medlem så ta kontakt med oss för mer information och för bokning av ett välkomstsamtal.

Välkommen!