Ny kurs: Skriv med hjärtat!

I höst erbjuder Humlegården en skrivkurs, ”Skriv med hjärtat!”. Vi träffas och lär oss skriva intuitivt direkt från hjärtat, för att dela tankar och inre bilder, komma loss i flödet och känna glädjen och friheten i ett skrivande bortom rätt och fel. Kursen ramas in av en första och avslutande inspirerande skrivarkurskväll (träff 1 och 5) med Ann Westermark från Skrivhälsan, specialist i hälsofrämjande skrivande, skribent och författare. Hon guidar och ger ramar och verktyg att ha med oss på vår fortsatta resa så att skrivandet och skapandet såväl varsamt som kraftfullt leder till ökad självinsikt och ”må bra”. Därimellan (träff 2, 3 och 4) guidas gruppen av ledare från Humlegården, i samma anda och med samma verktyg. Inga förkunskaper, alla kan.

Som vanligt är skrivkursen på Humlegården och det kostar ingenting extra. Det enda som krävs är att du är medlem i Stödcentrum Humlegården.

Varje tisdag kl 17:00-20:30, V 43-47

Är du intresserad av att delta så kontakta oss på 0703/13 26 94 eller stodcentrumhumlegarden.se. Är du inte medlem så ta kontakta med oss för mer information och för bokning av ett välkomstsamtal.

Välkommen!