Ny kurs: Kroppskännedom som startar 26 feb

Traumatiska upplevelser påverkar oss människor på djupet. Vi kan uppleva allt ifrån smärta och ångest till otrygghet och svårigheter i att vara närvarande. Trauma kan också få oss att ifrågasätta vem vi är och varför vi är här. Även vår verklighetsuppfattning kan bli satt på prov. Kroppen är central för läkningen efter trauma och övergrepp. Kursledaren Nette Strunge arbetar med många olika metoder som till exempel Resursorienterad Färdighetsträning, Basal Kroppskännedom, QiGong och TRE – Trauma Releasing Exercises. I gruppen kommer Ni tillsammans att utforska vilka rörelser och övningar som bäst hjälper var och en av Er att landa, balansera spänningar i kroppen och att återupprätta Era egna gränser igen. Fokus kommer att ligga på att hitta rätt dosering av övningarna, så det Vi gör hjälper Dig att vara närvarande i nuet och sker på Era villkor. Kursen innehåller åtta träffar. Varmt välkomna till gruppen!

Som vanligt är kursen på Humlegården och det kostar inget extra. Det enda som krävs är att du är medlem i Stödcentrum Humlegården.

Varje måndag kl 14:30 – 16.30 under V. 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16 o 17

Är du intresserad av att delta, kontakta oss på 0703-13 26 94 eller info@stodcentrmhumlegarden.se. Är du inte medlem så ta kontakt med oss för mer information och för bokning av ett välkomstsamtal.

Välkommen!