Meditativ Yoga, våren 2018

Nu är Meditativ yoga ingång igen under månaderna februari, mars och april.

Kroppen minns allt och kroppen har sina skäl”. Kroppen har alltid sina skäl att vara avslappnad eller spänd. Både att vara avslappnad och att vara anspänd är naturliga tillstånd som vi pendlar mellan och en gåva när man har förmågan att röra sig mellan polerna. Att stanna kvar och låsa sig i något utav tillstånden kan vara smärtsamt och känns dränerande. Med mjuk enkel yoga, avslappning och andningsövningar får kroppen möjlighet att släppa spänningar den inte längre behöver hålla. I djupavspännig får kroppen och hjärnan hjälp att slappna av och komma till ro. Ledare för Yogan är Maria Johnsson, Yogalärare i Göteborg.

Yogan erbjuds som en öppen grupp eftersom du inte behöver föranmäla dig; medlemmar är alltid välkomna och som vanligt är Yogan på Humlegården och det kostar ingenting extra. Det enda som krävs är att du är medlem i Stödcentrum Humlegården.

Varje tisdag kl 14:00-15:00, V 3-17 med undantag V 7 februarilov och V 14 påsklov.

Är du intresserad av att delta så kontakta oss på 0703-13 26 94 eller info@stodcentrumhumlegarden.se. Är du inte medlem så kontakta oss på samma adress för mer information och för bokning av ett välkomstsamtal.

Välkommen!