Kursen Skriva för hälsan startar tisdag 10 September, Hösten 2019

Skriva för hälsan
Tycker du om att skriva, eller vill du prova på och se vad som kommer när du sätter pennan mot pappret samtidigt som du har tydlig omsorg om dig själv och de andra i gruppen? Välkommen till en kreativ och livsbejakande skrivarkurs med fokus på skrivglädje, självmedkänsla och självinsikt kopplat till din egen hälsa, med Ann Westermark från Skrivhälsan som ledare. Kursen är en introduktion till metoden Skrivhjärtat. Vi träffas vid fyra tillfällen med möjlighet till skrivuppgifter mellan träffarna. Anpassade skrivuppgifter till den som vill ha och behöver. Inga förkunskaper, alla kan. Varmt välkommen.
Träffar:
1. Tisdag 10 september
2. Tisdag 22 oktober
3. Tisdag 12 november
4. Tisadg 19 november
Du kan delta i samtliga träffar eller välja en eller två. Vi startar klockan 17.00 med fika och avslutar klockan 19.30. Hoppas att du vill vara med.
Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller meila: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal.
Välkommen!