Kroppsorienterad traumaterapi, tisdagar 13 och 20 november

Under hösten erbjuds kursen kroppsorinterad traumaterapi.

Kursen kommer att erbjudas som två workshopskväller;tisdagarna 13 och 20 november. Vi börjar med fika kl 17.30 och workshopen startar kl 18.00 och slutar kl 20.00.

Att återerövra kroppen – kroppsorienterad traumaterapi som en väg mot tillfrisknande efter traumaTraumatiska upplevelser påverkar oss människor på djupet. Vi kan uppleva allt ifrån smärta och ångest till otrygghet och svårigheter i att vara närvarande. Trauma kan också få oss att ifrågasätta vem vi är och varför vi är här. Även vår verklighetsuppfattning kan bli satt på prov.Kroppen är central för läkningen efter trauma och övergrepp. Nette Strunge är leg fysioterapeut och kroppsorienterad traumaterapeut och hon kommer under två kvällar i november att presentera sitt sätt att arbeta med trauma. Vi kommer att gå igenom en del teori om trauma och det kommer både att finnas möjlighet att prova på övningar och att ställa frågor.Både nya och tidigare deltagare är hjärtligt välkomna till gruppen.

Är du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på 031 – 13 14 17 eller ring /sms: 0703 – 13 26 94 eller meila info@stodcentrumhumlegarden.se så skriver upp Dig på intressellistan, svarar på frågor, ger information. Kanske vill Du bli medlem, då bokar vi tillsammans ett Välkomstsamtal.

Välkommen!