Iyengaryoga startar den 4 September till 27 November, Hösten 2019

Iyengaryogan startar upp vecka 36, den 4 September och är fram till V 48, den 27 November. Här tränar Du efter din personliga förutsättning och fokus ligger på att utföra yogarörelser i harmoni med din kropp, Du kommer åt alla de olika musklerna och Din andning blir friare. När Du tränar Iyengar yoga ökar Du medvetenheten om kroppens hållning, Du tränar styrka, smidighet, balans och koordination. Alla människor är olika och har olika kroppshållningar, stelheter och tidigare skador. Detta kräver en uppmärksam ledare med vant öga som kan vägleda efter Dina personliga förutsättningar om Du så önskar. Ledare för Yogan är Ulla Bergström, Göteborgs Iyengar Yogaskola.

Yogan erbjuds som en öppen grupp eftersom Du inte behöver föranmäla Dig; medlemmar är alltid välkomna och som vanligt är Yoga på Humlegårdens lokal och det kostar inget extra då Yogan erbjuds till medlemmar i Stödcentrum Humlegården.

Iyengaryogan är från och med V36 -48 (ej V 42) varje onsdag kl 19:00-20:00.

Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta oss på: 031-13 14 17 eller ring/sms: 0703-13 26 94 eller meila: info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svarar på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett Välkomstsamtal