Iyengaryoga startar 9 Oktober

Iyengar Yogan startar upp vecka 41, den 9 Oktober och yogan är fram till sista veckan i November. Här tränar Du efter din personliga förutsättning och fokus ligger på att utföra yogarörelser i harmoni med din kropp, Du kommer åt alla de olika musklerna och Din andning blir friare. När Du tränar Iyengar Yoga ökar Du medvetenheten om kroppens hållning, Du tränar styrka, smidighet, balans och koordination. Alla människor är olika och  har olika kroppshållningar, stelheter och tidigare skador. Detta kräver en uppmärksam ledare med vant öga som kan vägleda efter Dina personliga förutsättningar om Du så önskar. Ledare för Yogan är Ulla Bergström, Göteborgs Iyengar Yogaskola.

Yogan erbjuds som en öppen grupp eftersom Du inte behöver föranmäla Dig; medlemmar är alltid välkomna och som vanligt är Yogan på Humlegården och det kostar inget extra då Yogan erbjuds till medlemmar i Stödcentrum Humlegården.

Varje onsdag kl 19.15 – 20.15 fram till 28 November.

Är du intresserad av att delta, kontakta Humlegården och är Du inte medlem ringer Du 031-13 26 94 eller ring/sms mobilen: 0703 – 13 26 94 eller meila till info@stodcentrumhumlegarden.se för mer information och eventeullt så bokar vi ett Välkomstsamtal.

Välkommen!