Iyengar Yoga startar 14 feb

Iyengar Yogan startar upp vecka 7 under februarilovet och yogaträffarna är fram till sista veckan i maj. Här tränar du efter din personliga förutsättning och fokus ligger på att utföra yogarörelser i harmoni med kroppens anatomi, du kommer åt alla de olika musklerna och din andning blir friare. När du tränar Iyengar Yoga ökar du medvetenheten om kroppens hållning, du tränar styrka, smidighet, balans och koordination. Alla människor är olika och  har olika kroppshållningar, stelheter och tidigare skador. Detta kräver en uppmärksam ledare med vant öga som kan vägleda efter dina personliga förutsättningar om du så önskar. Ledare för Yogan är Ulla Bergström, Göteborgs Iyengar Yogaskola.

Yogan erbjuds som en öppen grupp eftersom du inte behöver föranmäla dig; medlemmar är alltid välkomna och som vanligt är Yogan på Humlegården och det kostar inget extra. Det enda som krävs är att du är medlem i Stödcentrum Humlegården.

Varje onsdag kl 14:00-15:00, V 7-22 med undantag V 14, 18 och 19.

Är du intresserad av att delta, kontakta oss på 0703-13 26 94 eller info@stodcentrumhumlegarden.se. Är du inte medlem så ta kontakt med oss för mer information och för bokning av ett välkomstsamtal.

Välkommen!