Föreläsningskväll: Eva Wärmling, tisdag 6 feb 2018

Ibland använder vi läkemedel i olika sammanhang, bl a för att dämpa tillfällig värk eller för att de ingår i en långvarig medicinsk behandling. En del läkemedel är receptfria och andra skriver läkaren ut. Många gånger kanske vi helt enkelt tar det för givet att använda läkemedel utan att fundera. Men, hur nödvändiga är läkemedel, vilka läkemedel är inte bra att kombinera, finns det kanske till och med ett bättre läkemedel än den som används? Ibland tänker vi inte alltid på att läkaren kanske inte alltid har information om vilka läkemedel som du använder eller har kunskapen om alla läkemedel. Kanske vi heller inte ställer några frågor på Apoteket när vi köper receptfria läkemedel eller hämtar ut receptbelagda läkemedel. Kvällens föreläsare Eva Wärmling är legitimerad apotekare från Apoteket AB. Hon har 20 års erfarenhet av läkemedelsfrågor av olika slag genom sitt arbete på olika apotek och nära samarbete med läkare och sjuksköterskor på vårdcentraler och inom kommunen. Under kvällens föreläsning om läkemedel kommer det att finnas mycket tid till att ställa frågor. Humlegården söker regelbundet projekt från Brom, och ett av dem är för Humlegårdens Föreläsningskvällar med inbjuden föreläsare och att bjuda på fika.

Som vanligt är föreläsningskväll på Humlegården och det kostar ingenting extra. Det enda som krävs är att du är medlem i Stödcentrum Humlegården. Och givetvis står fikabordet dukat ca en halvtimme innan vi börjar.

Tisdag den 6 feb, kl 18-20

Är du intresserad av att delta så kontakta oss på 0703-13 26 94 eller info@stodcentrumhumlegarden.se. Är du inte medlem så kontakta oss för mer information och för bokning av ett välkomstsamtal.

Välkommen!