Föreläsningskväll: Ann Westermark, onsdag 18 okt 2017

Ann är en inspirerande och mycket uppskattad talare. Hennes ämnen är hälsofrämjande kommunikation för en hälsofrämjande arena, skriv din bok och skrivande som friskvård. Bli inspirerad för en ökad kunskap, inspiration och praktisk vägledning med fokus på allt positivt som går att åstadkomma. Ann har skrivit fyra böcker bl a: Skrivandets energi, boken handlar om glädjen och friheten i att skriva på sitt eget sätt, för sin egen skull och lära sig vila i strömmen mellan känt och okänt, så att du får energi och kraft istället för att bli av med den när du skriver. Författarkortleken, en skrivprocess  där kreativitet föder kreativitet som startar igång ditt berättande. Det är lite som att vara i kontakt med sina inre bilder som hakar tag i orden men med en trygg struktur. Skrivhjärtat, om du vill skriva dig till ökad självinstinkt med hjälp av ett lekfullt, strukturerat, terapeutiskt skrivande från hjärtat. En svensk metod i sju steg och för ett års samlade insikter. Ann har använt skrivandet, dikterna och symbolernas budskap som hjälpt henne ur en livskris och hon delar med sig av sina djupt personliga erfarenheter, tips.

Som vanligt är föreläsningskvällen på Humlegården och det kostar ingenting extra. Det enda som krävs är att du är medlem i Stödcentrum Humlegården. Och givetvis står fikabordet dukat ca en halvtimme innan vi börjar.

Onsdag den 18 okt, kl 18:00-20:00

Är du intresserad av att delta så kontakta oss på 0703-13 26 94 eller info@stodcentrumhumlegarden.se. Är du inte medlem så kontakta oss för mer information och för bokning av ett välkomstsamtal.

Välkommen!