Feministiskt Självförsvar torsdagar 6 och 13 december.

Feministiskt Självförsvar på Humlegården har en mer inriktad fokus på att stärka sin egen gränssättning, att markera ett ”Nej”, fokus på kroppspråk, olika gränssättningar och självförsvar genom att Du använder rösten och Din kroppshållning än genom att träna grepp på varandra.

Självklart har kursen en inriktning på att försvara sig i farliga situationer men kursen innefattar ett fåtal, mycket enkla grepp. Och, det är som sagt, ingen kurs för att träna olika grepp på varandra.

Under träffarna har Du möjlighet att gå undan om Du känner några reaktioner, det finns alltid någon på ”kontoret” som Du kan prata med.

Kursen kommer att vara vid två tillfällen i december; torsdag 6 december och torsdag 13 december. Vi börjar med varm fika kl 17.30 och kursen är från kl 18.00 till ca 20.00.

Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta Humle på  031-13 14 17 eller ring/sms 0703-13 26 94 eller meila info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svara på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett välkomstsamtal.