Föreläsningskväll med Dr Anna Dahlgren-Aronsson på Humle torsdag 26 november 2019

Dr Anna Dahlgren-Aronsson är legitimerad barn- och ungdomsläkare sedan 1975, och specialist i barnaålderns invärtes sjukdomar sedan 1981, specialisttjänstgöring 1981-2013. Därutöver har hon arbetat som chefsläkare på Hopital de Lemera, där hon också var chef för dr Denis Mukwege. Ingått i pilotprojekt kvinnlig könsstympning.

Hon kommer att berätta om varför anknytningen i tidig barndom rent medicinskt är så viktigt, vad som händer i hjärnan när man får den trygghet man behöver. Hon kommer också att berätta om hur både kärlek och vanvård sätter sina tydliga spår i hjärnan under den tidiga barndomen. Viktigast av allt, hon kommer att berätta varför det inte är för sent att rätta till det som blivit fel och hur flexibel hjärnan är om vi bara tillåter den.

Så varmt välkommen till Humlegårdens föreläsningskväll och lär dig mer om hur viktig din och andras hjärnor är!

Fikabordet står dukat kl 17.00 och föreläsningen börjar kl 18.00-20.00.

Är Du intresserad av att delta eller har frågor och vill veta mer, kanske vill Du bli medlem, kontakta Humle på  031-13 14 17 eller ring/sms 0703-13 26 94 eller meila info@stodcentrumhumlegarden.se så ger vi mer information, svara på frågor. Och, vill Du bli medlem så bokar vi tillsammans en tid för ett välkomstsamtal.

Aktuellt

Fler nyheter