Skrivkursen Skriv med hjärtat, 27 feb

Till våren återkommer Humles skrivkurs; ”Skriv med hjärtat”. Vi träffas och lär oss skriva intuitivt direkt från hjärtat, för att dela tankar och inre bilder, komma loss i flödet och känna glädjen och friheten i ett skrivande bortom rätt och fel. Kursen ramas in av en första och avslutande inspirerande skrivarskurskväll (träff 1 och 7) med Ann Westermark från Skrivhälsan, specialist i hälsofrämjande skrivande, skribent och författare. Hon guidar och ger ramar och verktyg att ha med oss på vår fortsatta resa så att skrivandet och skapandet såväl varsamt som kraftfullt leder till ökad självinsikt och ”må bra”. Därimellan (träff 2, 3, 4, 5 och 6) guidas gruppen av ledare från Humlegården, i samma anda och med samma verktyg. Inga förkunskaper, alla kan.

Skrivkursen fungerar så att det inte är för ”sent” att börja när kursen har startats igång. Som vanligt är skrivkursen på Humlegården och det kostar ingenting extra. Det enda som krävs är att du är medlem i Stödcentrum Humlegården.

Varje tisdag kl 17.30-20.00 under veckorna 9-16 med undantag V 14 påsklov.

Är du intresserad av att delta så kontakta oss på 0703-13 26 94 eller info@stodcentrumhumlegarden.se. Är du inte medlem så ta kontakt med oss för mer information och för bokning av ett välkomstsamtal.

Välkommen!